Aυτοί κατηγορούνται για το βιασμό και εξώθηση στην πορνεία 11 χρονης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αντρών, οι οποίοι κατηγορούνται για αποπλάνηση ανηλίκου, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.


Οι δύο άντρες συνελήφθησαν στις 17 Ιουλίου στο Ίλιον. 

Πρόκειται για τους:

Α) Παρασκευόπουλο Κωνσταντίνο του Θεόδωρου, κάτοικο Νέων Λιοσίων.



Β) Ζερβό Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου, κάτοικο Περιστερίου.


Σε βάρος του πρώτου εξ αυτών ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 10, όχι όμως τα 15 έτη, ενώ σε βάρος του δευτέρου ασκηθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις καθώς και για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριών σε βάρος και των δύο.

Όπως σημειώνεται από την αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως και τις 18:00 ώρα της 15-9-2014, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός μεν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανήλικων κοριτσιών, αφετέρου δε στην πληρέστερη διερεύνηση της εκκρεμούς υπόθεσης με την εξακρίβωση των στοιχείων των λοιπών παθουσών. Επιπλεον αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.



http://www.newsbeast.gr/