Ντου της Κυπριακής αστυνομίας ...σε 5αστερο κέντρο διασκέδασης που ήταν οίκος ανοχής

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν σε κτήριο στη επαρχία Λεμεσού, που τίποτα να είχε να ζηλέψει από 5άστερο ξενοδοχείο .
Οι πληροφορίες της αστυνομίας ανέφεραν ότι ο χώρος καμιά σχέση είχε με αυτό που διαφήμιζαν οι διαχειρηστές του, δηλαδή μουσικοχoρευτικό χώρο, αλλά προσέφερε υπηρεσίες …σε άντρες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην είσοδο οι επισκέπτες, αφού πλήρωναν μέχρι και 100 ευρώ, οδηγούνταν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο οποίο τους δινόταν μπουρνούζι και παντόφλες για να συνεχίσουν το βράδυ τους. Ακολούθως, οδηγούνταν σε ανοικτό χώρο με μαγευτικό τοπίο που  παραπέμπει σε αρχαία Ελλάδα, όπου εκεί τους προσέγγιζαν καλλίγραμμες κοπέλες έτοιμες να τους προσφέρουν χαλαρωτικές στιγμές με μασαζ και τζακούζι. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονταν για το «επιδόρπιο» της βραδιάς ακολουθούσαν τις κοπέλλες σε ανώγειο χώρο του κτηρίου όπου υπήρχαν 40 διαμορφωμένα δωμάτια κατάλληλα ώστε να «χαλαρώσουν» και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά.
 
Οι πληροφορίες αξιολογήθηκαν κατάλληλα από την αστυνομία η οποία απέστειλε στο χώρο δύο μέλη της που ακολούθησαν πιστά τη διαδικασία και μόλις εισήλθαν στο δωμάτιο και πλήρωσαν τις κοπέλες για τις υπηρεσίες τους, ειδοποίησαν με γραπτό μήνυμα τους συναδέλφους τους που βρίσκονταν εκτός του κτηρίου και έγινε το ντού του ΟΠΕ Λεμεσού.
 
Εντός  του υποστατικού βρέθηκαν θαμώνες οι οποίοι θα περάσουν από ανάκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο το ΟΠΕ Λεμεσού υπεύθυνος του οποίου είναι ο υπαστυνόμος Αργύρης Φωτίου, κατόρθωσε να δώσει γερό χαστούκι σε αρκετές περιπτώσεις πορνείας και ηλεκτρονικού τζόγου. sigmalive
http://showbizcy.com/