Μαρία Σπυράκη: "Ο Σαμαράς στηρίζει Μιχαλολιάκο στον Πειραιά"

Με μια ανάρτηση της στο facebook η Μαρία Σπυράκη, δήλωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζει τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Δήμο Πειραιά, αφού συναντήθηκε μαζί του στο γραφείο του.
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και πρώην μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, έχει αρχίσει να ανακαλύπτει την πολιτική γοητεία, των εκπροσώπων του παλαιοκομματικού συστήματος. Αυτού που επί χρόνια θαύμαζε. Επειδή, η κυρία Σπυράκη, διακρίνεται για την συνέπεια των ιδεών της, αποκτά ιδιαίτερη αξία η δήλωση στήριξης προς τον Μιχαλολιάκο.
Ταυτόχρονα, η πρώην ΠΑΣΟΚα, ενισχύει το ρήγμα της Ν.Δ., με τον κόσμο του Ολυμπιακού, στέλνοντας ερυθρόλευκους ψηφοφόρους στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ. Φροντίζει ενόψει των ευρωεκλογών να κάνει γνωστή την αντιπαράθεση του Πειραιά, σε όλη την Επικράτεια. Η κυρία Σπυράκη, από την περίοδο που έδινε μάχες για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου και του Κουτσόγιωργα, ήταν καλή στην πολιτική ανάλυση. Πάντα έβλεπε μπροστά. Εν προκειμένου, το ερώτημα που τίθεται, είναι: τι φταίει ο Σαμαράς;