H «ακράτεια» των υπουργών , τα παντελόνια και ο εργατοπατέρας

Κορυφαίος εργατοπατέρας …με φαντομά (δημόσιες) εμφανίσεις, για το φόβο των Ιουδαίων και προς εξυπηρέτηση των φαρισαίων, φέρετε να δήλωσε σε συνεδρίαση οργάνου για να εντυπωσιάσει « ότι οι υπουργοί δεν πρέπει να βρέχουν τα παντελόνια τους όταν συναντούνται με την τρόικα …»

Η ρήση αφορούσε εργασιακά ζητήματα που θέτουν τις τελευταίες μέρες και φέρετε να διαπραγματεύονται συνδικαλιστικές πλειοψηφίες …πουλώντας συνδικαλιστική συμπαράσταση, για σωτηρία του βασικού μεροκάματου, που πλέον δεν εφαρμόζεται και δεν δίνεται σε χιλιάδες εργαζόμενους , άσε για τους χιλιάδες ανέργους.
Και όταν είναι γνωστό ότι, με νομοθετική πράξη, θα απαλλάξουν τους εργοδότες από καταβολή δώρων …αλλά και από δώρα και άδειες, που δεν πληρώνουν ιδιαίτερα τα τελευταία 3 χρόνια .
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν εργατοπατέρες …που παντελονιάζουν …μιας και ο λόγος περί παντελονιών και άλλων, χλιδάτους μισθούς από τις θέσεις εργασίας που έχουν σε κρατικές επιχειρήσεις και τράπεζες με βαθμό διευθυντή και βάλε , και οι περικοπές είναι τίποτα γι αυτούς, συν ότι παχυλά έξτρα βγάζουν από αμειβόμενες θέσεις «εκπροσώπησης» εργαζόμενων … και από τα εύπορα …ελέω Εργατικής Εστίας και κοινοτικών κονδυλίων συνδικάτα …και αρκούνται σε θεσμικούς δήθεν ρόλους , όταν τους θυμούνται, σε εθιμικές ,παρεμβάσεις με χαρτογιακάδες δήθεν διεθνών οργανισμών , για το μεροκάματο ασφαλείας, που έχει καταργηθεί προ πολλού ή ανασφάλιστη και μαύρη εργασία οργιάζει …και αυτοί έχουν ξεχάσει πως είναι οι πόρτες στις φάμπρικες και στις επιχειρήσεις . Απλά «κλαίνε» σε κρασοκατανύξεις …με τσιπούρες πάνω σε έπιπλα δια χειρός Βαράγκη ! Ασε ,που έχουν βολέψει παιδιά ,ανίψια , νύφες εγγόνια , σε κρατικές θεσούλες ακόμα και στα συνδικάτα που κάνουν τους συνδικαλιστές.
Τώρα στα περι ακράτειας … των υπουργών τι να πούμε. Πάντως και τα εργασιακά στην κυβέρνηση πρωην συνδικαλιστές τα χειρίζονται και μάλλον αυτούς θα έπαιρνε η μπάλα …
Και οι εργατοπατέρες με την σειρά τους τα βρέχουν τα παντελόνια τους ( απ την χαρά τους )όταν συναντούνται μαζί τους …και πέφτει το κρατικό μπαγιόκο
Πάντως σε κάθε περίπτωση εμείς προσφέρουμε τα μανταλάκια για το στέγνωμα !