Οι εργατοπατέρες τρώνε τις τσιπούρες ...ο Πάγκαλος την πληρώνει !

Εμείς, πρέπει να πούμε και το δίκιο του Πάγκαλου ! Εντάξει, είπε το μαζί τα φάγαμε ...αλλά αν το έλεγε πιο κομψά και σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, θα ήταν απόλυτα μάγκας! Τώρα, δείτε πληροφορία που μας ήρθε ...Η "γιορτή της τσιπούρας" γίνεται κάθε μεσημέρι στα γραφεία μεγάλης συνδικαλιστικής οργάνωσης...όταν οι εργατοπατέρες  ξαποσταίνουν  από το "όργωμα" των εργοστασίων και εργοταξίων   !(Το τραπέζι είναι στρογγυλό δια χειρός Βαράγκη. Θα λένε και κανένα εργατικό τραγούδι της τάβλας !)
Ομοτράπεζοι ...καθότι έξω δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν για το φόβο των αγανακτισμένων, στελέχη της κυβερνητικής προσκείμενης οργάνωσης ! Έτσι "πνίγουν" τον πόνο τους για την εξαθλίωση της εργατικής τάξης !
Τώρα γιατί το έριξαν στις τσιπούρες, από τα κοψίδια του παρελθόντος, είναι λόγω διαιτολογίου!  Άλλωστε έχουν πείρα από μεζεδοπωλεία! Λεφτά υπάρχουν! Απλά προξενεί εντύπωση πως εδώ και δυο τρια χρόνια που βγήκαν καυτά ρεπορτάζ σε εφημερίδες μεγάλης Κυκλοφορίας για τα οικονομικά  τους...έχουν εξαφανιστεί και τα πρακτικά της οργάνωσης και οι λογιστικές καταστάσεις !
Φάτε μάτια ανέργων ψάρια ...οι εργατοπατέρες να είναι χορτάτοι !