Κλαίνε και οδύρονται οι δημοσιοκάφροι στα Ελληνικά Κανάλια ...για τον "διασυρμό" του Στρος Καν !

Πολύ κλάμα ...ρε παιδιά στα Ελληνικά Κανάλια για τον "διασυρμό" του Στρος Καν ! Ποιοι κλαίνε και οδύρονται!  Αυτοί που έχουν μάθει την δημοσιοκαφρία της έξω και πλατιάς γλώσσας,της αγιαστούρας , της γεμάτης τσέπης  και των τεμενάδων στην εκάστοτε εξουσία! Αυτοί που διασύρουν καθημερινά απλούς πολίτες  ...με τα μούφες κατηγορητήρια,για να κάνουν αβάντα στις κυβερνήσεις ...και στους μηχανισμούς της ! Αυτοί που μιλάνε σαν "μπάτσοι" και όχι δημοσιογράφοι ..σε υποθέσεις τρομοκρατίας κλπ ! Βρήκαν τώρα να την πέσουν στους Αμερικάνους ! Που ότι και στραβό να τους φορτώσεις, σε αυτά δεν παίζουν!
Και δένουν μια υπόθεση πριν την προχωρήσουν! Οχι όπως  εδώ, "αέρα πατέρα ..."κάνουν δημόσιες σχέσεις με μούφες και παραμύθια ! Ενώ προστατεύουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς , και τους μηχανισμούς τους κράτους που τους υπηρετεί.. Εκεί ο "μπάτσος" παίζει το κεφάλι του κορώνα γράμματα ...αν του στραβώσει η υπόθεση και δεν την δέσει ! Εδώ τον παρασημοφορούν ! 
Επομένως ας βάλουν τα χαρτομάντιλα στις τσέπες ...Οι γιαγιάδες μπορεί να τους πιστεύουν ! Αλλά όσοι χρησιμοποιούν τον ανοικτό ορίζοντα ενημέρωσης του διαδικτύου ξέρουν πλέον να διακρίνουν την δημοσιογραφία από την δημοσιοκαφρία