Kαι κηδείες online ...

Δείχνουν και τις κηδείες οnline ...Έτσι αν δεν έχετε χρόνο και ο μακαρίτης ή συγγενείς του έχουν φροντίσει γιαυτό... κανένα πρόβλημα ...Ένα κλικ αρκεί να πείτε το ύστατο χαίρε στο μακαρίτη...Δείτε το θέμα:
Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, που οι άνθρωποι ανακοινώνουν και πολλές φορές αναμεταδίδουν τους γάμους, τα βαφτίσια, τα γενέθλια και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις τους μέσω φωτογραφιών και status updates στο Facebook και το Twitter, ίσως ήταν αναμενόμενο πως το επόμενο βήμα θα ήταν οι κηδείες.


Το φαινόμενο αυτό ξεκίνησε με τη live αναμετάδοση μέσω Ίντερνετ της κηδείας του Μάικλ Τζάκσον. Τα tweets έδιναν και έπαιρναν, ενώ εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο είδαν την κηδεία live στα web channels μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Τώρα, δεν χρειάζεται να είσαι ο Μάικλ Τζάκσον για να μπορέσει κάποιος να πάρει μέρος στην κηδεία σου μέσω του Διαδικτύου. Μπορείς να …αφεθείς στα έμπιστα χέρια της FuneralOne και να αφήσεις αυτούς να κάνουν τη δουλειά: online αναμετάδοση της κηδείας, βίντεο αφιερωμένο σε αυτόν που έφυγε –αν θες και σε DVD για να το έχεις και σπίτι σου να το βλέπεις- και πολλά άλλα τέτοια…

Όλα αυτά στην Αμερική, που κάτι η δαιμόνια επιχειρηματικότητα, κάτι οι μεγάλες αποστάσεις και η αδυναμία συγγενών να παραβρεθούν στα Μυστήρια, το κόλπο έπιασε και οι εταιρίες που προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες φυτρώνουν σαν μανιτάρια!

Τώρα αυτό που έχει μείνει είναι να έχουν δίπλα στην οθόνη τις επιλογές για αλλαγή μουσικής, αλλαγή background, τσατ με τους συγγενείς, επέμβαση ψυχολόγου, virtual αγκαλιά, κ.λπ.

Αυτό που δεν μας είπαν είναι αν θα υπάρχει και iPhone στην κάσα μέσα για να κάνει tweets ο αποθανών, ή check in στο Foursquare.


http://www.yupi.gr/