Aλληλομηνύσεις blogger με τον πρώην σύζυγο της Ντενίση

Σε κρατητήριο επέστρεψε χθες ο δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Κουμιώτης μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής Σωτήρης Πολύζος.
Η υπόθεση «Voliotaki» προκάλεσε χθες νέες εξελίξεις, με τη σύλληψη του Γ. Κουμιώτη και την εντολή σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου του Σ. Πολύζου.

Ο Σωτήρης Πολύζος προσήλθε χθες το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, καταθέτοντας μήνυση κατά του Γ. Κουμιώτη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση. Η μήνυση αφορούσε μέρος όσων ελέχθησαν την προηγούμενη ημέρα από τον Γ. Κουμιώτη, στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του τηλεοπτικού σταθμού Astra, στο οποίο εμφανίζεται καθημερινά ως σχολιαστής της επικαιρότητας.

Ο Γ. Κουμιώτης το μεσημέρι της Τετάρτης σχολίασε όσα συνέβησαν γύρω από τη σύλληψη του γιου του Αντώνη Κουμιώτη ως φερόμενου διαχειριστή του blog «Voliotaki», την ταυτόχρονη σύλληψη του ίδιου για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του από την εταιρία ιπτάμενων δελφινιών στην οποία ήταν μέτοχος, ενώ αναφέρθηκε σε πρόσωπα και καταστάσεις, μεταξύ των οποίων ο Σ. Πολύζος.

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί μετέβησαν στον τηλεοπτικό σταθμό Astra την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η μεσημεριανή εκπομπή με τη συμμετοχή του Γ. Κουμιώτη, προκειμένου να τον συλλάβουν.

Ο Γ. Κουμιώτης ζήτησε από τους αστυνομικούς να ολοκληρώσει την εκπομπή. Στις 4:30 μ.μ. ο δημοσιογράφος προσήλθε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Τρεις ώρες αργότερα οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας, όπου παρέμεινε κρατούμενος το βράδυ. Σήμερα θα προσαχθεί στην Εισαγγελία Βόλου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το αίτημα στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος το βράδυ και να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια δεν έγινε δεκτό.

Στο μεταξύ ο Γ. Κουμιώτης υπέβαλε προφορική αντίθετη μήνυση σε βάρος του Σ. Πολύζου για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία.

Με την αντίθετη μήνυση του Γ. Κουμιώτη ξεκίνησε η προθεσμία σύλληψης του Σωτήρη Πολύζου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
http://skopelos-news.blogspot.com/