Εκραξαν και τον Ζαγορίτη ...πελάτες ταβέρνας στη Μάνη

Τελικά μάλλον οι πολιτικοί μας πρέπει να τρώνε μόνο ντελίβερι και στις διακοπές τους...Τους βλέπει ο κόσμος και αηδιάζει ...να καταβροχθίζουν τα πανάκριβα μενού τους ενώ κατέκλεψαν και χρεοκόπησαν την χώρα ...Μετά τους Σιούφα , Κουτρουμάνη, σειρά είχε ο  Ζαγορίτης Δείτε ο θέμα !
ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ "ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑ" ΧΘΕΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΙΣ "ΚΙΤΡΙΕΣ"...

"Η πληροφορία είναι καρατσεκαρισμένη. Όπως συνέβη με τις αποδοκιμασίες στον Σιούφα που πρώτοι αποκαλύψαμε έτσι και χθες το βράδυ στη Μεσσηνιακή Μάνη, στο χωριό της γυναίκας του τις Κιτριές, ένα πολύ όμορφο και γραφικό ψαροχώρι, ο Λευτέρης Ζαγορίτης μαζί με την σύζυγό του και μια παρέα φίλων έφαγε πολύ...
άγριο κράξιμο με αχαρακτήριστες εκφράσεις από παρέα φίλων που επισκέφτηκαν το χωριό και μένουν στην Αθήνα. Όλα έγιναν στις 10 το βράδυ στην ταβέρνα "Σάντοβα", όταν ένας από την παρέα παρατήρησε ότι ο Ζαγορίτης έτρωγε ψητό αστακό. Από το τραπέζι που καθόταν τον χαρακτήρισε "λαμόγιο". Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, ο Ζαγορίτης δεν απάντησε. Ο άνδρας της διπλανής παρέας επανήλθε αποκαλώντάς τον "λαδοπόντικα"! Ο Ζαγορίτης αποχώρησε διακριτικά. Και το γέλιο που έπεσε στις παρέες δεν περιγράφεται.."
http://fimotro.blogspot.com/