ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ!

"ΚΑΛΑ Ο ΛΟΒΈΡΔΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΏΣΕΙ !ΘΑ ΒΆΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΌΣΗΜΟ ΣΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ για να έχει εσοδα το επαγγελματικό ταμείο των δημοσιογράφων ! ΚΑΛΆ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ! ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΙΝΤΕΡΑΚΤΙΒ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ! ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΎΣ ΚΟΜΠΓΙΑΝΝΗΤΕΣ ΧΩΡΟΦΎΛΑΚΕΣ -ΑΓΡΟΦΥΛΚΑΚΕΣ  που ακόμα υποθάλπουν ...και κατασκεύαζαν υποθέσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος κατά παροχέων ΙΝΤΕΡΝΕΤ !


ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που δεν εφαρμόζουν την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής ένωσης πλην μερικών δικαστών και εισαγγελέων ...και δικάζουν με νόμους του 30 διαχειριστές ελληνικών facebook γιατί δεν είδαν τα email  των χρηστών (!! ΓΕΛΆΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΙΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΎΝ ΤΑ ΕΜΑΙL ΜΙΚΡΈΣ ΑΓΓΕΛΊΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ EMAIL BOX YΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΝLINE MEΣΩ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΏΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ σε ΔΙΚΑΣΤΙΚΈΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ  )  η τις φωτογραφίες, γιατί η άλλη έβαζε φωτογραφίες με μαγιό και γυμνόστηθες ...και τους πάνε για διακίνηση ασέμνων αντικειμένων όταν η τσόντα της Τζουλιας και τα βρακιά της Μενεγακη κάνουν πάρτι στην ΤV στις 10 το πρωι !
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΝΟΜΟΘΕΣΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝLINE ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ!
ΘΑ ΒΆΛΟΥΝ ΑΓΓΕΛΙΌΣΗΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΉΜΙΣΕΙΣ! ΡΕ ΣΕΙΣ ΞΕΡΕ ΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΊ ΟΝLINE ΣΤΗ GOOGLE ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΊΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ του ελληνικού κράτους για να κάνουν παροχές !
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ  το FACEBOOK ( Aφου βεβαια τους εγγυηθούν οτι δεν θα συλληφθούν όταν ο καθε κομπογιαννίτης τους θεωρήσει υπευθύνους για οτι κάνουν οι χρήστες και τους πάει στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ) που ψάχνουν χώρες να βάλλουν σέρβερς και να οργανώσουν τα ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥΣ να βρει δουλειά ο κόσμος και να έχουν έσοδα απο τους τζιρους τους όπως η ΙΡΛΑΝΔΙΑ η ΑΓΓΛΙΑ ...ΣΟΦΙΖΟΝΤΑΙ μετρά που δεν κολλάνε !
ΚΑΙ ΌΣΕΣ ΕΤΑΙΡΊΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΝ τις δραστηριότητες τους ΠΧ στην ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΠΑ ...
ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΛΥΤΏΣΑΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΫΛΑΚΑ ....ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ ΤΟ ΥΑΗΟΟ ΜΑΙL BAZEI ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ...και μάλιστα πανΆκριβες ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ  ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ ! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! Η ΘΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙL ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΛΛΟΤΡΙΑΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΣΕΜΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ και ΤΟΥς  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ θα ερχονται να κάνουν αρπαχτές επενδύσεις ...να τα πιάνουν να λαδώνουν και να φεύγουν! "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ