Δείτε πως οι σοβαροί δημοσιογράφοι - εκδότες ...παρακαλούσαν για μια ανάρτηση σε blog!

Eνα σημαντικό απόσπαμα  απο τα όσα είπε ο Σ Γκιόλιας ...για την σε βάρος του  blogoμήνυση ..που του έχει γίνει απο συνεργάτη του Τριανταφυλλόπουλου ...οτι είναι πίσω απο το troktiko και τον συκοφαντούσε....και για την στάση δύο άλλων δημοσογράφων στην περιπέτειά του αυτή!


"Λυπάμαι για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Ευαγγελάτο που και οι δύο ήξεραν να στέλνουν μηνύματα να τα προωθήσω σε γνωστούς μου στο troktiko και αφορούσαν σε διαφήμιση του newsit μέσω δημοσκοπήσεων ή άλλα παράπονα που είχε ο Χατζηνικολάου.



Όμως και οι δύο όπως και άλλοι δημοσιογράφοι δεν βγήκαν να καταδικάσουν έστω και προσωπικά - φιλικά με ένα μήνυμα την φασιστική επιδρομή σε σπίτι και γραφείο (που προβλέπει ο νόμος). Πόσο μάλλον όταν δεν βρέθηκε τίποτα(μέχρι τώρα) στα αρχεία που μου κατασχέθηκαν. Κάποια στιγμή θα κάνω μήνυση στον Νίκο Χ. με το ίδιο σκεπτικό που έκανε και ο Ψαρράς. Ότι βρίσκεται πίσω από το blog fimotro και το γνωρίζει όλος ο κόσμος(έτσι έλεγε ο Ψαρράς για εμάς). Για να δούμε θα πάνε να μπουκάρουν στο σπίτι του; Αν δεν αλλάξει ο νόμος θα γίνει κάποια στιγμή η μήνυση".
Πηγή http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_2634.html