Τα βάζει με τα Stage και τα παιδιά των 400 ευρώ o εργατοπατέρας με τα 130.000 ευρώ!


Χρησιμοποιώντας τον τίτλο της ΓΣΕΕ ....ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ που τον έκανε διευθυντή ο Αράπογλου τα βάζει με τα παιδιά των stage ...και των τετρακοσίων ευρώ! Ενώ παντελονιάζει 130.000 ευρώ το χρόνο...Διαβάστε πως έστησε με τον δήθεν δημοσιογράφο θέμα για να καταγγείλει οτι πιάνουν δουλειά στα stage παιδιά! Όταν ο ίδιος με τα λεφτά που είναι για τους ανέργους εκτός από τα 130.000 ευρώ που παντελονιάζει ...μισθώνει μέσω της ΓΣΕΕ ( το ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ) με λίζινγκ δύο λιμουζίνες ( την μια Θωρασκισμένη )


Επιπλέον έχει βάλει ολη την οικογένειά του στην ΓΣΕΕ όπως και ο Πολυζωγόπουλος ! Μάλιστα ζητά εισαγγελέα να πάει να συλλάβει τους stage-δες! Ντροπή στο ΠΑΣΟΚ που τον αφήνει να προκαλεί έτσι ! Οταν ο Γιωργος λέει το απλώνουμε το χέρι στον Νεοδημοκρατή...Η το πολύ σωστό το Παπακωσταντίνου για τα 50 αντιπαθεί πρόσωπα σε κάθε κοινωνικό πυρίνα!
Θαυμάστε τον ...

"Την πραγματοποίηση 10 και πλέον χιλιάδων προσλήψεων μέσω του ΟΑΕΔ και των κοινοτικών προγραμμάτων Stage κατήγγειλε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Γιάννης Παναγόπουλος.
Συγκεκριμένα, και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον ΟΑΕΔ, ο κ. Παναγόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στον ΟΑΕΔ έγινε ένα “όργιο” με τις προσλήψεις stage, δηλαδή τα δήθεν Ευρωπαϊκά προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας. Η ερευνά μας έδειξε πως ψεύδονται ασυστόλως!

Τα χρήματα είναι από πόρους του ΟΑΕΔ και η διαδικασία είναι σκοτεινή, υπόγεια, ύποπτη ως και παράνομη. Δέκα χιλιάδες και πλέον προσλήψεις έγιναν μετά την προκήρυξη των εκλογών και μάλιστα μετά την παραίτηση του Διοικητή προκειμένου να πολιτευτεί.
Επιτέλους εισαγγελείς δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα;»

Ο κ. Παναγόπουλος ζήτησε να επιληφθεί του θέματος η διακομματική επιτροπή."
http://www.protothema.gr/content.php?id=45103&category_id=183