Θα μας πείτε κ Παναγόπουλε δημόσια πότε και πως σας εκβιάσαμε!

Και αν δεν το κάνετε εσείς να σας το ζητήσει το ΠΑΣΟΚ μια και είστε στέλεχος του και εκπροσωπείτε στη ΓΣΕΕ το ΠΑΣΟΚ ( μην μας πείτε ότι είστε από πολιτική παρθενογένεση! )
Στημένες ιστορίες και άλλα κόλπα δεν θα δεχθούμε…
Γράφετε στην επιστολή σας στο troktiko ότι αλλοιώσαμε τiς αμοιβές από την Εθνική Τράπεζα! Να μας δείξετε πως το κάναμε…Αθροίσαμε λάθος τα Ποσά ! Βάλαμε η δεν βάλαμε τα έγγραφα … ( εδώ και πάλι οι εικόνες και σε μεγέθυνση )όπως δημοσιεύθηκε της μεν εθνικής Τράπεζας στο Παρόν, της δε ΔΕΗ που το βρήκαμε από δική μας πηγή! Είναι πλαστά

Είναι 104.000 ευρώ τα χρήματα που γράφει η Εθνική Τράπεζα και 26.000 Της ΔΕΗ ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΟ 130.000 ΕΥΡΏ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ! (

Μήπως ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ !
Λέτε ότι είστε διευθυντής της Εθνικής Το γράψαμε και μάλιστα όπως προκύπτει από παλιότερο δημοσίευμα στο ΠΑΡΟΝ πήρατε την θέση επί διοικήσεως Αραπογλου και όντας εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο Δ.Σ Άρα αποφασίσατε εσείς για την προαγωγή σας…Kαι ποια ευδόκιμη υπηρεσία έχετε στην Τράπεζα…σε εργασιακό και όχι μισθολογικό πόστο Και πόσοι από τους εργαζόμενους με 36 χρόνια εργασίας είναι διευθυντές ΟΛΟΙ! Και αυτό εκβιασμός είναι….

Λέτε αποκρύψαμε για λόγους εκβιασμού ότι είστε εκλεγμένος …μα το γράφουμε 100 φορές ως εκπρόσωπος των εργαζομένων …Και δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε ότι οι συνδικαλιστές εκλέγονται και αμείβονται έξτρα για τις θέσεις αυτές ! Αυτός είναι ο ρόλος του συνδικαλιστικού κινήματος … Να εκλέγεστε και να αμείβεσθε!

Και ένω κατέχεται την θέση αυτή έχετε και δεύτερη στην ΔΕΗ ! Μά δεν υπάρχει ένας άλλος συνδικαλιστής να πάει εκεί …

Είναι εκβιασμός ο σχολιασμός! (Διαβάστε και τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τι λέει για αυτές τις θέσεις και αμοιβές)

Στείλατε οποτεδήποτε απάντηση και δεν σας την βάλαμε …Η δεν σας βόλευε και τώρα θέλετε να θολώσετε τα νερά …

Είναι ψέμα ότι ο συνδικαλιστικός νόμος 1264/82 απαγορεύει την συμμετοχή των διευθυντών σε συνδικαλιστικά όργανα διοίκησης …για να σπάσει τον εργοδοτικό συνδικαλισμό!

Σε ότι άλλα δημοσιεύματα έχουμε αναφερθεί στα τεκταινόμενα στην ΓΣΕΕ έχουμε παραπομπές στο blog του απολυμένου της ΓΣΕΕ Είναι επώνυμο blog ξέρετε ποιος είναι που είναι και μπορείτε να τον βρείτε και να τους στείλετε 100 μηνύσεις ..Και αν ψεύδεται εδώ και τρία χρόνια που είναι το blog του κακώς τον αφήνεται και κυκλοφορεί ελεύθερος!


ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ …
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ …
ΠΩΣ σας  εκβιάζουμε με τι τρόπο  για πιο σκοπό και τι αντάλλαγμα ! Άλλωστε κρίνουμε τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ  και τις δημόσιες συμπεριφορές του και όχι τον υπάλληλο –Διευθυντή της Εθνικής!
Διαφορετικά δημαγωγείτε και συκοφαντείτε ένα blog …Που κάνει δημόσιες αναρτήσεις και δέχεται απαντήσεις …Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίες !