Πλάκα μας κάνουν!Ηταν ή δεν ήταν ο Γιώργος στο Διακοπτό με τις φωτιές!

Για το δημοσιεύμα "δάγκωμα του σκύλου" και μάλιστα απο blog έγινε χαμός διαψεύσεων απο το ΠΑΣΟΚ!
Για το δημοσίευμα Πατρινής εφημερίδας που τον έφερε να κάνει μπάνια στο Διακοπτό το περασμένο Σ.Κ με τις φωτιές, μετά την επίσκεψη στον Διόνυσο, "σιγή ιχθύος"! Και σα να μην  έφτανε αυτό βγήκε σήμερα η ίδια εφημερίδα και διαψεύδει! Δεν ήταν γράφει ,το Σαββατο αλλά άλλη μέρα ...Πότε ήταν ρε παιδιά  ...θα μας απαντήσει τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ! Τώρα για την αξιοπιστία του πρώτου ή του δεύτερου δημοσιεύματος της εφημερίδας κρίνετε εσείς! Δείτε με πόση  σιγουριά και σαφήνεια είναι γραμμένο το πρώτο και με πόση αοριστία το δεύτερο που διαψεύδει το πρώτο!
Και επειδή το πρώτο σχόλιο (φωτο αριστερά) δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία το βάζουμε και σε αντιγραφή ( Το δεύτερο το πήραμε απο το antinews.gr)
 «Στην περιοχή του Διακοπτού, στην παραλία της Πούντας, εθεάθη προχθές το μεσημέρι (σ.σ της Κυριακής) να κάνει το μπάνιο του ο Γ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του Κινήματος το πρωί του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής βρισκόταν κοντά στις περιοχές της Αν. Αττικής που είχαν παραδοθεί στις φλόγες , το μεσημέρι μετέβη έως το Διακοπτό, όπου (σ.σ εκτός του μπάνιου του) είχε και συνάντηση με πρόσωπα του περιβάλλοντος του»."