Ετοιμος να ξεφτιλίσει όλο το πολιτικό σύστημα ο Χριστοφοράκος!


Για 12 υπουργούς που λαδώθηκαν με ρευστό και σε 157 βουλευτές που έπαιρναν δωράκια ...και υπηρεσίες απο την Siemens... κάνουν λόγω οι πρώτες πληροφορίες ...Δίνοντας όλα αυτά τα λιγούρια και τους πλατσικολόγους πολιτικούς απ τα δύο μεγάλα κόμματα οι Γερμανοί δεν θα τον δώσουν στην Ελλάδα και με το δίκιο τους γιατί θα τον "φάνε λάχανο"
Δείτε τι λέει ο δικηγόρος του στο Zougla.gr και θα καταλαβετε οτι μιλάμε για σκληρή παρτίδα "πόκερ" ...
"Ο Χριστοφοράκος μπορεί να αποκαλύψει ονόματα ακόμη και εδώ στο Μόναχο». Ο Γερμανός ποινικολόγος ξέρει τι λέει και κυρίως ξέρει τι να περιμένει. Ο πελάτης του που κρατείται στις φυλακές του Σταντελχάϊμ θα αντιμετωπίσει τις επόμενες ημέρες το αμείλικτο ερώτημα του γερμανού Εισαγγελέα και θα πρέπει να απαντήσει πειστικά για τον λόγο που δεν πρέπει να εκδοθεί στην Ελλάδα. Είναι η στιγμή που ο Μιχάλης Χριστοφοράκος θα αποφασίσει αν και ποιά ονόματα θα αποκαλύψει..."
"Πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι στην Αθήνα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ωστόσο προτιμούν να υιοθετήσουν μία άλλη λογική. Η παρουσία της ΕΥΠ και του Έλληνα Εισαγγελέα στο Μόναχο στοχεύει στο να συλλεχθούν άμεσα και από πρώτο χέρι οι πληροφορίες για τα ονόματα των 12 + 157.

Διότι αν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά και τα ονόματα τόσο ηχηρά (που θα είναι) τότε το ζήτημα «ΈΚΔΟΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ» εισέρχεται σε μία πολύ πολύπλοκη καμπή. Εκλογές αναμένονται, αποκαλύψεις έρχονται και ο κατάλογος των εμπλεκομένων που περνούν το κατώφλι του ανακριτή μακραίνει επικίνδυνα. «Θα μιλήσω» φέρεται να έχει ήδη πεί σε φίλους.."