Στα χέρια της αστυνομίας "εκτελεστής" συμβολαίων θανάτου στο χώρο της νύχτας?

ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ" ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ "ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ" ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΑΛΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Από http://adiakritos.blogspot.com/


Ο γνωστός οδηγός αγώνων ταχύτητας στα μότορμπάικ, Ανδρέας Τσουκαλάς, είναι ο 43χρονος κακοποιός ο οποίος συνελήφθη μετά από άγρια καταδίωξη χθες από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης στη γωνία των δρόμων Ολύνθου και Ζακύνθου στα Πατήσια.
Στις 12:35 το μεσημέρι, η μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άγνωστα άτομα δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της Άμεσης Δράσης.
Το περιπολικό εμβόλισε την μοτοσυκλέτα, οι αναβάτες έπεσαν στο οδόστρωμα και στη συνέχεια σηκώθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.
Ο οδηγός, που είχε τραυματιστεί από την πτώση, άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί συνέχισαν με επιμονή να καταδιώκουν τους δράστες και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εξ αυτών κοντά στο ρέμα της Χελιδονούς.
Στην κατοχή του βρέθηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε, όπως επίσης και δύο κουκούλες. Ο Τσουκαλάς θεωρείται ένας από τους πιο επιδέξιους οδηγούς στις πίστες των αγώνων μοτοσυκλέτας και το τελευταίο διάστημα είχε αποσυρθεί διατηρώντας μαγαζί με μηχανάκια στα Πατήσια. Πληροφορίες από την ασφάλεια θέλουν τον Τσουκαλά να διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Γιώργο Αναγνωστόπουλο ο οποίος εκτελέστηκε την προηγούμενη Πέμπτη από πληρωμένους εκτελεστές έξω από την καφετέρια FLOCAFE στο Γαλάτσι. Μάλιστα διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί εαν ο Τσουκαλάς και το θύμα συνεργάζονταν για την εξόφληση "παλιών γραμμάτιων" από τον κόσμο της νύχτας και του βρώμικου χρήματος ενώ εξετάζεται εξονυχιστικά και το όπλο του δράστη. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι πιθανόν να έχει χρησιμοποιηθεί σε ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών.
Ο Τσουκαλάς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με πιο σοβαρή την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώ πια είναι σίγουρο ότι δεν θα ξεμπλέξει εύκολα από αυτή την ιστορία.
Από τον/την pressonice στο PRESS ON ICE